Een krachtige zeer donkere rode wijn met aroma’s van donker fruit, zwarte kers, pruim, bramen, cassis, viooltjes en kruiden. Een uitgesproken bewaarwijn met de nodige tannines die de zuren mooi ondersteunen en andersom. Halfdroog en toch krachtige lengte. Laat u verrassen door deze Belgische topper. Hand geoogst, deze wijn werd 11 maande opgevoed op grote Franse houten vaten van 500…
Ambachtelijk gemaakte advocaat, bereid volgens een aloud recept met 100% natuurlijke ingrediënten, en met een geheim ingrediënt, overgedragen van generatie op generatie Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse scharreleieren, melk en suikers van de beste kwaliteit en alcohol. Kleurstoffen, bewaar- of dikmiddelen komen er niet aan te pas. Zijn hoog alcoholgehalte (22% vol), maar bijzonder zachte smaak en onbeperkte…
Dit prachtexemplaar wordt op moderne wijze gevinifieerd. De druiven worden volledig met de hand geoogst en vervolgens geplet. Hierop volgt een fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks met 20 procent hele trossen, gevolgd door een maceratie voor de duur van drie dagen. Na de malolactische gisting rijpt de wijn acht maanden in eikenhouten vaten. Alles begint met de geur, dit is…
Alìe, of 'Halia', is een figuur uit de Griekse mythologie, een zeenimf en een symbool van sensualiteit en schoonheid. Een elegante rosé met een lichtroze tint en subtiele robijnrode hints, is een stijlvolle, mooi uitgebalanceerde mix van Syrah en Vermentino, variëteiten die hun beste eigenschappen tot uitdrukking brengen wanneer ze in de buurt van de zee worden gekweekt. Geuren van…
Deze appeljenever is een klassieker waarin de inbreng van vers appelsap onmiskenbaar doorschemert. Het resultaat is een lichtzoete en frisse jenever die intens fruitig is van smaak, een allemansvriend door zijn zacht karakter.
Wijngaarden met een leeftijd van 15 tot 25 jaar op steenachtige en slijmerige bodems met klei en kalksteen. Maceratie gedurende 3-4 dagen en hierna afzonderlijke fermentatie van elke variëteit in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur tussen 22°C en 24°C. Pas bij het bottelen bepaald de wijnmeester van Borsao de exacte blend maar in alle gevallen is het een grenache…
De Cabernet Sauvignon druiven worden handmatig geoogst zoals het hoort volgens de huisstijl in het prachtige wijngebied Maipo Valley. Het sap ondergaat na de vergisting een houtlagering van 6 tot 8 maanden op Frans eiken. Hierdoor krijgt Escudo Rojo Cabernet Sauvignon een imposante geur en smaak. Je ruikt zwart fruit maar ook donkere kersen. Wanneer je gul door je glas…
De Carménère, de trots van Chili. Voor deze wijn is er een speciale wijngaard geselecteerd in Valle del Rapel, 200 km ten zuiden van de hoofdstad Santiago. De diepe leemachtige bodems van de Valle del Rapel zorgen voor geconcentreerde en krachtige Carmenere druiven. Hoewel de druiven voor de Escudo Rojo Carmenere exclusief met de hand worden geplukt in de Valle…
Deze rosé dankt zijn frisse en lichtzoete afdronk aan de heerlijke zon en het overvloed aan water in de vallei. De afdronk is zeer aangenaam en fruitig met een pallet van frambozen en rood fruit. Goede structuur met een perfect afdronk als afsluiter.
Is glashelder, licht strogeel van kleur met heerlijke vruchtenaroma's als gevolg van optimale rijping. Vertoont mooie en gelijkmatige parels, is aangenaam mild maar toch verrassend harmonieus in de mond.
Een fruitige cava met indrukken van aardbei, frambozen en kleine bessen. Smaak is perfect in balans met toetsen van rijp rood fruit en citrus schillen en een zeer mooie afdronk als afsluiter.
Maule ligt 250 kilometer ten zuiden van Santiago. Hier ontdekte de familie Rothschild een soort minivallei met een mediterraan klimaat. Een gedeelte van de wijn wordt 6 tot 8 maanden gerijpt in eikenhouten vaten en het andere deel in stalen tanks. Hierdoor ontstaan de perfecte balans tussen complexiteit en fruitigheid. De kleur is goudgeel met glinsterende reflecties. In de neus…