De druiven werden zoals bij elke druif uit het domein Olivedale met de hand geplukt. De sappen werden afzonderlijk gefermenteerd en gerijpt in Franse eiken vaten, om nadien zorgvuldig te worden geassembleerd tot een uitzonderlijke en elegante mix.
Late druivenoogst (begin oktober). Na de oogst begint onmiddellijk de vinificatie bij een gecontroleerde temperatuur. Na 10 dagen worden de schillen verwijderd, de schillen worden terug naar de wijngaard gebracht om de velden te bemesten. Hierna volgt de tweede gisting die een maand duurt en die spontaan begint door simpelweg de kelder te verwarmen. Aan het einde wordt de wijn…
De wijngaarden, in de buurt van Bari op een hoogte van 300 meter boven de zeespiegel met hierbij het heerlijke mediteraneese klimaat maken van deze Nero di Troia een Italiaanse topper. Er vind een koude maceratie plaats (4 à 5 °C) gedurende 18 tot 36u, hierna gebeurt de alcoholistische gisting bij een gecontroleerde temperatuur. Na de Malolactische gisting in RVS…
Deze Pinot Noir is afkomstig uit een selectie van de beste percelen in de Casablanca-vallei, gelegen nabij de Pacifistische kust 80 km ten noordwesten van Santiago. De invloed van de oceaan is erg bepalend en helpt de temperatuur te reguleren. Ook een mild klimaat, waardoor de druiven langzaam kunnen rijpen. Om de frisheid en verfijning van de wijn te behouden,…
Deze vrolijke Petit Pinotage weerspiegelt de moderne, door fruit aangedreven wijnstijl waar vandaag de dag veel vraag naar is. Klassieke Pinotage met aroma's van kruidige bessen, pruimen en kersen, ondersteund door rokerige spek nuances. Sappig en toegankelijk met een zacht gehemelte en heerlijke fruitconcentraties.
Een jonge, elegante rode wijn met een aantrekkelijke robijnrode kleur. Fruitig en aromatisch aroma. In de mond, rijpe rode vruchten. Een uitstekende structuur, fluweelzacht, rond en een krachtig afdronk dankzij zijn evenwichtige zuurgraad
Een jonge wijn van citruskleur met zeer frisse bloemige aroma's in combinatie met limoen en witfruit-suggesties. In de mond volgen de smaken dezelfde lijn van aroma's en worden aangevuld met een levendige zuurgraad die de smaak jong en verfrissend maakt.
Na het ontstelen van de druiven, blijft de most gedurende 6-7 dagen in contact met de schillen bij gecontroleerde temperaturen van 24-25°C. Na het gistingsproces rijpt een deel van de wijn in Franse barrique vaten, het andere deel in inox vaten. Deze Primitivo heeft een fonkelend robijnrode kleur met een vol en blijvend aroma van pruimen en kersen. De smaak…
Uit de hoge heuvels in het Valdobbiadene DOCG-gebied komt deze mousserende parel. Het domein van Maschio dei Cavalieri behoort tot de beste gebieden binnen het prosecco gebied. Dit kunt u vergelijken met het ‘Grand cru’ binnen champagne. Alleen Spumante wijnen van dit stuk land mogen de benaming ‘Superiore di Valdobbiadene’ dragen. Extra Dry is de klassieke Spumante of Prosecco die…
De gemiddelde leeftijd is 7 jaar is en men gebruikt alleen de allerbeste vaten om in deze Port verwerkt te worden. Elegante kastanjebruine Tawny port. Fluweelzacht en een fijn boeket brengt de smaak van traditie in herinnering, je waant je aan de oevers van de Douro. Een kruidige en fantastische afdronk biedt deze porto waar voor zijn geld.
De sémillon druif zorgt voor een gezellige zoete wijn die wordt geteeld op de rode gronden van de Darling’s hills. Deze natuurlijk gefermenteerde wijn werd gerijpt in Franse eiken vaten van 300L en gebotteld na 292 dagen. In de neus toetsen van honing en tropisch fruit en in de mond een aangename zoete toets zonder echt plakkerig te worden met…
Zalmkleurig met mooie fijne parels in uw glas. Een elegante neus van aardbei, framboos, mango en een toets van vers gesneden rabarber. Deze topper heeft ook 12 maanden sur lattes gerijpt.