Advocaat 20cl

 7,90

Ambachtelijk gemaakte  advocaat, bereid volgens een aloud recept met 100% natuurlijke ingrediënten, en met een geheim ingrediënt, overgedragen van generatie op generatie

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse scharreleieren, melk en suikers van de beste kwaliteit en alcohol. Kleurstoffen, bewaar- of dikmiddelen komen er niet aan te pas. Zijn hoog alcoholgehalte (22% vol), maar bijzonder zachte smaak en onbeperkte houdbaarheid, onderscheiden hem duidelijk van andere merken.


Traditie

Ondanks de lichte druk van buitenaf en het hoongelach van sommigen omdat wij nog steeds verse eieren gebruiken die wijzelf scheiden, zweren wij trouw aan onze traditie. Wekelijks worden bij ons nog manueel 8640(!) verse eieren gescheiden die onmiddellijk in de advocaat worden verwerkt. Wij mogen er prat op gaan dat wij nog de ENIGE firma zijn die dit systeem hanteert!

Ons kenmerk is het beige doekje met juten koordje. Hiervoor bestaan geen machines, dus elk potje moet door de handen gaan om manueel te worden aangebracht.

Op voorraad

Beschrijving

Land België
Regio Denderstreek
Domein Likeurstokerij De Klok
Type Advocaat
Inhoudsmaat 20 cl
Alcoholgehalte 22 %
Afsluiting fles Schroefdop
Te drinken bij Ijs, gebak, in- of bij de koffie of gewoon genietend uit het lepeltje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Advocaat 20cl” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *