Een krachtige zeer donkere rode wijn met aroma’s van donker fruit, zwarte kers, pruim, bramen, cassis, viooltjes en kruiden. Een uitgesproken bewaarwijn met de nodige tannines die de zuren mooi ondersteunen en andersom. Halfdroog en toch krachtige lengte. Laat u verrassen door deze Belgische topper. Hand geoogst, deze wijn werd 11 maande opgevoed op grote Franse houten vaten van 500…
Ambachtelijk gemaakte advocaat, bereid volgens een aloud recept met 100% natuurlijke ingrediënten, en met een geheim ingrediënt, overgedragen van generatie op generatie Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse scharreleieren, melk en suikers van de beste kwaliteit en alcohol. Kleurstoffen, bewaar- of dikmiddelen komen er niet aan te pas. Zijn hoog alcoholgehalte (22% vol), maar bijzonder zachte smaak en onbeperkte…
Dit prachtexemplaar wordt op moderne wijze gevinifieerd. De druiven worden volledig met de hand geoogst en vervolgens geplet. Hierop volgt een fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks met 20 procent hele trossen, gevolgd door een maceratie voor de duur van drie dagen. Na de malolactische gisting rijpt de wijn acht maanden in eikenhouten vaten. Alles begint met de geur, dit is…
Alìe, of 'Halia', is een figuur uit de Griekse mythologie, een zeenimf en een symbool van sensualiteit en schoonheid. Een elegante rosé met een lichtroze tint en subtiele robijnrode hints, is een stijlvolle, mooi uitgebalanceerde mix van Syrah en Vermentino, variëteiten die hun beste eigenschappen tot uitdrukking brengen wanneer ze in de buurt van de zee worden gekweekt. Geuren van…
Subtiel van textuur legt Amandino u het fijnste van de amandel in de mond zoals enkel de beste Amaretto dat kan. U proeft de noot in zijn geheel, zoet en zacht, alsof marsepein langs uw lippen uw hart inpalmt. Zorgt voor extra genoegen door de onverwachte lange afronding.
Het recept van 32 botanicals is zorgvuldig samengesteld met toetsen van onder andere gember, limoen, sinas, vanille, anijs en iriswortel, ook is er de speciale bergalsem aan toegevoegd. Door het uitgebreid smakenpallet zijn er weinig suikers toegevoegd. Met het zacht alcoholpercentage – 21% – is het Sterkstokers Antwerps Elixirke zowel een origineel en verrassende aperitief, ook als een heerlijk digestief.…
Deze appeljenever is een klassieker waarin de inbreng van vers appelsap onmiskenbaar doorschemert. Het resultaat is een lichtzoete en frisse jenever die intens fruitig is van smaak, een allemansvriend door zijn zacht karakter.
Wijngaarden met een leeftijd van 15 tot 25 jaar op steenachtige en slijmerige bodems met klei en kalksteen. Maceratie gedurende 3-4 dagen en hierna afzonderlijke fermentatie van elke variëteit in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur tussen 22°C en 24°C. Pas bij het bottelen bepaald de wijnmeester van Borsao de exacte blend maar in alle gevallen is het een grenache…
Onze exclusieve mix van rogge en mout verzekert een kruidig karakter. De Oloroso Sherry Cask finish (10 maanden) voegt een rijke complexiteit en fruitigheid toe aan de zachte vanille toetsen, verkregen door de rijping op first fill Bourbon vaten (10 jaar). Deze editie werd gebotteld in 2019 op het alcoholgehalte van het vat, daarom de benaming “Cask Strength”. Wanneer je…
Deze Belgische single grain whisky rijpte gedurende 11 jaar exclusief op een first fill Bourbon vat, hierna rijpte hij nog 1 jaartje verder tot botteling op Oloroso Sherry vat (butt 500L). De kruidigheid van deze mix uit rogge en mout wordt zachter door zoete vanille toetsen door de rijping. Deze whisky werd na de vatrijping op natuurlijke kleur gebotteld zonder…
De Cabernet Sauvignon druiven worden handmatig geoogst zoals het hoort volgens de huisstijl in het prachtige wijngebied Maipo Valley. Het sap ondergaat na de vergisting een houtlagering van 6 tot 8 maanden op Frans eiken. Hierdoor krijgt Escudo Rojo Cabernet Sauvignon een imposante geur en smaak. Je ruikt zwart fruit maar ook donkere kersen. Wanneer je gul door je glas…
De Carménère, de trots van Chili. Voor deze wijn is er een speciale wijngaard geselecteerd in Valle del Rapel, 200 km ten zuiden van de hoofdstad Santiago. De diepe leemachtige bodems van de Valle del Rapel zorgen voor geconcentreerde en krachtige Carmenere druiven. Hoewel de druiven voor de Escudo Rojo Carmenere exclusief met de hand worden geplukt in de Valle…
Deze rosé dankt zijn frisse en lichtzoete afdronk aan de heerlijke zon en het overvloed aan water in de vallei. De afdronk is zeer aangenaam en fruitig met een pallet van frambozen en rood fruit. Goede structuur met een perfect afdronk als afsluiter.
Is glashelder, licht strogeel van kleur met heerlijke vruchtenaroma's als gevolg van optimale rijping. Vertoont mooie en gelijkmatige parels, is aangenaam mild maar toch verrassend harmonieus in de mond.
Een fruitige cava met indrukken van aardbei, frambozen en kleine bessen. Smaak is perfect in balans met toetsen van rijp rood fruit en citrus schillen en een zeer mooie afdronk als afsluiter.
Maule ligt 250 kilometer ten zuiden van Santiago. Hier ontdekte de familie Rothschild een soort minivallei met een mediterraan klimaat. Een gedeelte van de wijn wordt 6 tot 8 maanden gerijpt in eikenhouten vaten en het andere deel in stalen tanks. Hierdoor ontstaan de perfecte balans tussen complexiteit en fruitigheid. De kleur is goudgeel met glinsterende reflecties. In de neus…
Deze Chardonnay die de zon van de schemering tot de dageraad heeft gevolgd, resulteerde in een complexe en elegante wijn die heerlijk drinkend is, met een lange mooie afdronk als afsluiter. Deze wijn heeft een uitbundige geur van citrus, toast, perzik, karamel en vanille, een volle en boterachtige smaak zoals het past voor de betere Chardonnay ’s.
Deze Chardonnay heeft een mooie goudgele kleur, aroma’s van vanille door de houtlagering van 6 maanden rijping op houten vaten. Complexe smaken van rijpe perziken en abrikozen. Door de tweede malolactische gisting heeft deze topper een nog zachtere en boterachtige smaak die je ook proeft in een afdronk die precies eindeloos blijft duren
Een bourgondische neus van tropisch fruit en citrus vruchten. Een rijk boeket van veel complexiteit. Sappig smaakpallet, mooie fijne zuren, breed karakter en het hout die het fruit mooi onderlijnd. Deze druiven werden hand geoogst, zoals bij alle wijnen van het domein. De wijn werd vergist op Franse eiken vaten en daarna 9 maanden opgevoed op Franse eiken vaten waarvan…
Chardonnay Meerdael , “de Leuvense Champagne “ wordt voor 100% gemaakt van de Chardonnay druif, de edelste onder de witte druivensoorten. Dit geeft deze het zachte karakter dat de Chardonnay kenmerkt. Een heldere bleekgele kleur en overvloedige belletjesvorming geven hem een feestelijk uitzicht. Zijn geurigheid is fris met een delicaat aroma van lentebloesem en rijp fruit. In zijn verfrissende en…
Deze mooie blend van Spätburgunder en Cabernet Dorsa heeft 9 maand gerijpt op Amerikaanse eiken vaten van 220l. Mooie toetsen van zwarte bessen, vleugje vanille en een leuke houttoets in de afdronk. De wijn is ook niet gefilterd wat een rijk aroma pallet geeft en men kan de wijn ook nog jaren laten rusten vooraleer te consumeren.
Deze gin is een frivool genot dat twintig zorgvuldig geselecteerde botanicals harmonieus met elkaar laat dansen. Deze drank gaat uit van de beste graanalcohol en het artesisch water dat wij in 1934 uitbrachten onder de naam “Edelweiss Bronnen”. De afronding is zoet en fluweelzacht en dit met dank aan de florale toetsen en schakeringen van citrus.
Gedroogd fruit zoals vijgen en appelringen, gekonfijte abrikozen, delicate hints van mango in de neus. Volle en elegante dessertwijn met een lange afdronk.
De dieprode kleur heeft deze wijn te danken aan zijn extra lange rijping van 22 maanden op eikenhouten vaten. Het pallet van romige volheid, gevolgd door een mix van rode vruchten, eindigt met sterke maar toch fijne tannines. Niet onbegrijpelijk dat deze de Gouden medaille op de Concours Mondial won, kortom een Portugese topper die de smaakpupillen overuren laat draaien.
Zoals bij alle wijnen zijn deze druiven met de hand geplukt en gerijpt in RVS vaten gerijpt. Sprankelend groengele kleur, fijne elegante Veltliner-aroma's , verse kruiden met een fijne afdronk. In de neus exotisch fruit en het typisch pepertje.
Met al onze passie en ervaring ontwikkelden we deze unieke Dark Rum. Gerijpt in de eikenhouten Limousin vaten waar eerst onze Cameo Vermouth nr. 11 zat, is Jack Fox een meesterwerk. Uniek door de zachte accenten van de karamel en vanille, gecombineerd met krachtige toetsen van hout. De aanwezigheid van de rode Cameo Vermouth zorgt voor de intense afdronk en…
Gekenmerkt door een smaakvolle en intense zoetheid. Fruitige aroma’s zoals toetsen van geroosterde noten, gedroogde perzik, abrikoos en witte peper, biedt deze Lagrima enorm veel voldoening wanneer deze gekoeld geserveerd wordt.
Deze traditionele likeur, vergelijkbaar met de betere Limoncello, werd gemaakt ter ere van het 125-jarig jubileum van brouwerij Verhofstede. Het verfijnd aroma en de verrukkelijke smaak dankt deze likeur aan de fijnste etherische oliën, getrokken uit de schil van de beste Spaanse citroenen.
Met behulp van Cupido, kozen we zorgvuldig allemaal zachte en passionele ingrediënten. Stuk voor stuk zorgen deze lieflijke ingrediënten voor een gin waar verliefdheid een logisch gevolg is. De basis zijn jeneverbessen en Goji bessen. Rozen, hibiscus , granaatappel zorgen voor een uitgesproken fruitig en zoet karakter, terwijl paradijszaad het evenwicht in het smakenpallet beschermt. De roze peper, Japanse sansho…
Deze Argentijnse druif, gecreëerd op Zuid-Afrikaanse bodem is een topper waarvan je intens zult genieten. De smaakpupillen worden hierbij extra verwend en laten een diepe indruk na. Zoet rijpe fruitige aroma’s van rood fruit. Bij het degusteren wordt de elegante structuur ondersteund door versheid en hout, met ondertonen van leder en tabak. Deze druiven, geplant op een zeer rotsachtige bodem,…
Deze Toscaanse Vermentino heeft een zachte en heldere goudgele kleur. De neus opent met bloemige tonen van jasmijn en meidoorn en wordt fris gemaakt door aangename hints van citrus. Tonen van peer, honing, linde en amandel maken dit prachtig boeket compleet. In de mond is het fris en sappig, ondersteund door een stevig body. De afdronk wordt gedomineerd door fruitige…
Pruimen, zwarte kers, chocolade in de neus als in de mond. Volle elegante en kruidig wijn. Goed uitgebalanceerde zuurgraad met een goede structuur en lengte.
De kleur is granaatrood met een vermiljoen tint. In de neus aroma's van verse rode bessen. De aanzet is fris en rond en breidt zich uit naar een combinatie van rood fruit en vers zwart bessenfruit als bramen en bosbessen. Mooie subtiele en milde kruidentinten met een zachte rondheid in de afdronk.
Karaktervolle en stijlvolle rosé op basis van Merlot. Deze topper onder de druivensoorten zorgt voor een aangename rosé met speelse toetsen van rood fruit. Ideale wijn om van te genieten op het zomers terrasje of met een fris slaatje.
Goudgele kleur en intense smaken van vers geraspte nootmuskaat en lychee. Het fascinerende spel tussen de frisse geuren en zuren maken van deze wijn een topper en dat proef je in je glas.
De druiven werden zoals bij elke druif uit het domein Olivedale met de hand geplukt. De sappen werden afzonderlijk gefermenteerd en gerijpt in Franse eiken vaten, om nadien zorgvuldig te worden geassembleerd tot een uitzonderlijke en elegante mix.
Late druivenoogst (begin oktober). Na de oogst begint onmiddellijk de vinificatie bij een gecontroleerde temperatuur. Na 10 dagen worden de schillen verwijderd, de schillen worden terug naar de wijngaard gebracht om de velden te bemesten. Hierna volgt de tweede gisting die een maand duurt en die spontaan begint door simpelweg de kelder te verwarmen. Aan het einde wordt de wijn…
De wijngaarden, in de buurt van Bari op een hoogte van 300 meter boven de zeespiegel met hierbij het heerlijke mediteraneese klimaat maken van deze Nero di Troia een Italiaanse topper. Er vind een koude maceratie plaats (4 à 5 °C) gedurende 18 tot 36u, hierna gebeurt de alcoholistische gisting bij een gecontroleerde temperatuur. Na de Malolactische gisting in RVS…
Deze Pinot Noir is afkomstig uit een selectie van de beste percelen in de Casablanca-vallei, gelegen nabij de Pacifistische kust 80 km ten noordwesten van Santiago. De invloed van de oceaan is erg bepalend en helpt de temperatuur te reguleren. Ook een mild klimaat, waardoor de druiven langzaam kunnen rijpen. Om de frisheid en verfijning van de wijn te behouden,…
Deze vrolijke Petit Pinotage weerspiegelt de moderne, door fruit aangedreven wijnstijl waar vandaag de dag veel vraag naar is. Klassieke Pinotage met aroma's van kruidige bessen, pruimen en kersen, ondersteund door rokerige spek nuances. Sappig en toegankelijk met een zacht gehemelte en heerlijke fruitconcentraties.
Een jonge, elegante rode wijn met een aantrekkelijke robijnrode kleur. Fruitig en aromatisch aroma. In de mond, rijpe rode vruchten. Een uitstekende structuur, fluweelzacht, rond en een krachtig afdronk dankzij zijn evenwichtige zuurgraad
Een jonge wijn van citruskleur met zeer frisse bloemige aroma's in combinatie met limoen en witfruit-suggesties. In de mond volgen de smaken dezelfde lijn van aroma's en worden aangevuld met een levendige zuurgraad die de smaak jong en verfrissend maakt.
Na het ontstelen van de druiven, blijft de most gedurende 6-7 dagen in contact met de schillen bij gecontroleerde temperaturen van 24-25°C. Na het gistingsproces rijpt een deel van de wijn in Franse barrique vaten, het andere deel in inox vaten. Deze Primitivo heeft een fonkelend robijnrode kleur met een vol en blijvend aroma van pruimen en kersen. De smaak…
Uit de hoge heuvels in het Valdobbiadene DOCG-gebied komt deze mousserende parel. Het domein van Maschio dei Cavalieri behoort tot de beste gebieden binnen het prosecco gebied. Dit kunt u vergelijken met het ‘Grand cru’ binnen champagne. Alleen Spumante wijnen van dit stuk land mogen de benaming ‘Superiore di Valdobbiadene’ dragen. Extra Dry is de klassieke Spumante of Prosecco die…
De gemiddelde leeftijd is 7 jaar is en men gebruikt alleen de allerbeste vaten om in deze Port verwerkt te worden. Elegante kastanjebruine Tawny port. Fluweelzacht en een fijn boeket brengt de smaak van traditie in herinnering, je waant je aan de oevers van de Douro. Een kruidige en fantastische afdronk biedt deze porto waar voor zijn geld.
De sémillon druif zorgt voor een gezellige zoete wijn die wordt geteeld op de rode gronden van de Darling’s hills. Deze natuurlijk gefermenteerde wijn werd gerijpt in Franse eiken vaten van 300L en gebotteld na 292 dagen. In de neus toetsen van honing en tropisch fruit en in de mond een aangename zoete toets zonder echt plakkerig te worden met…
Zalmkleurig met mooie fijne parels in uw glas. Een elegante neus van aardbei, framboos, mango en een toets van vers gesneden rabarber. Deze topper heeft ook 12 maanden sur lattes gerijpt.
100% Chenin Blanc afkomstig van een bijna 40 jaar oude wijngaard, aan de voet van de Helderberg (ongeveer 50km van Kaapstad). Deze mooie goudkleurige en volle wijn biedt een grote rijkdom in het gehemelte met zijn aroma's van gekookte appel, meloen en kruiden. Men kan ook hints van honing en karamel ondervinden. Deze wijn heeft 9 maand houtopvoeding gehad in…
Een van de allereerste Rhône-stijl blends in Zuid-Afrika. Deze elegante Rhône-melange toont de stijl van de oude wereld met fruit uit de nieuwe wereld, waarbij Grenache zorgt voor een rustieke ondertoon, de Syrah voegt dan weer kruidigheid toe (nootmuskaat, zwarte olijf) en de vlezige aroma’s van de Mourvèdre. Evenwichtige wijn met zacht geïntegreerde tannines. Gefermenteerd in open tanks waarbij bij…
Deze heerlijk fruitige Rieslingwijn met een prima gebalanceerde zoetheid-zuurgraad en een minerale leisteen-noot past bij vele gelegenheden, kortom inschenken en genieten.
Late geoogste Riesling druiven, de fermentatie is vroegtijdig gestopt en de wijn behoudt zo een hoger restsuikergehalte met een lager alcoholgehalte. Het restzoet zorgt voor de ultieme zoet-zuur balans en een harmonieus mondgevoel. Honing, limoen en pompelmoes in de neus met een lange, sappige afdronk die door zijn zuren niet vervelend aanvoelt.
Fris, licht en jeugdig, zo presenteren wij deze parel, de basiskwaliteit van Riesling is op een hoger niveau getild. Voor elk moment een fantastische metgezel, kortom een betaalbare topwijn.
De druiven werden met de hand geoogst bij het ochtendgloren en met de hand gesorteerd, geplet en geperst. Tijdens de fermentatie werd het sap van deze 3 componenten gescheiden gehouden. Na de gisting werden ze samengevoegd en 3 maanden later gebotteld tot een fantastische en fruitige wijn.
Late druivenoogst (begin oktober). Voor de productie van onze rosé gebruiken wordt gebruik gemaakt van de eerste Nebbiolo-druiven die worden geoogst. Hierna worden ze naar de kelder gebracht waar ze een nacht rusten, de volgende dag laten we de druiven maximaal 2 à 3 weken. Hierna worden de schillen verwijderd en laten ze de most de hele winter in de…
Deze roséwijn is kersenrood van kleur met een neus van cassis, rood fruit en rood snoepjes fruit. In de mond is veel sappigheid met een mooie frisheid.
Lekker zacht drinkende wijn met een mooie fruitige afdronk en prachtige toetsen van fruit in de mond. Deze rosé wordt gemaakt van de Spätburgunder die lang heeft kunnen rijpen aan de oevers van de Moezel zodat er fantastische aroma's aanwezig zijn die veel liefhebbers een plezier kunnen doen.
Late druivenoogst (begin oktober). Na de oogst begint de vinificatie onmiddellijk met de eerste alcoholische gisting die plaatsvindt bij een gecontroleerde temperatuur. Na 10 dagen worden de schillen verwijderd, de schillen worden terug naar de wijngaard gebracht om de velden te bemesten. Hierna volgt de tweede gisting die een maand duurt en die spontaan begint door simpelweg de kelder te…
Deze 10 jaar oude Porto is licht granaatrood van kleur. Intense geuren van rozijnen, rijpe vijgen, karamel, noten en eikenhout. In de afdronk smaken van honing en vanille. Een hemelse zoete verwennerij, een topper in zijn gamma.
Deze 10 jaar oude Porto is licht granaatrood van kleur. Intense geuren van rozijnen, rijpe vijgen, karamel, noten en eikenhout. In de afdronk smaken van honing en vanille. Een hemelse zoete verwennerij, een topper in zijn gamma.
De druiven werden geoogst voor zonsopgang om het risico op oxidatie te voorkomen. De hand geplukte druiven werden geplet en gedurende 8u samen gelaten met de schil om zo nog meer prachtige aroma's te bekomen. In de neus ontdekken we prachtige fruitgeuren en de minerale afdronk weerspiegelt de zachte zeebries die overdag door de wijnstokken blaast.
Shotje Boem Boem is een 'Iconic Herbal Aromatic Wodka' naar de hand van niemand minder dan Patrick Goots, ook wel gekend als Patje Boem Boem. Patrick was een topspits in de Belgische eerste klasse. Hij scoorde 158 goals in de Belgische eerste klasse en werd meermaals topscorer in tweede en derde klasse. Zijn hard rock looks (lange haren en een…
De naam verwijst naar de ligging van het wijngoed Zilver Cruys, bij Steenstraete, deelgemeente van Ieper. Deze hemelse wijn is een kruising tussen een volbloed Chardonnay, gemaakt volgens de Methode Traditionel en 2 uitgeselecteerde hopsoorten van de hopboerderij Desmyer te Poperinge. Hij biedt u de sensatie van een frisse en fruitige schuimwijn, geeft u ook de neus van onze wereldvermaarde…
Zoals een symfonie meestal ook uit 4 delen bestaat is deze absolute topper ook een blend van 4 druiven. Aroma’s van donkere bosbessen, melkchocolade en mediterraan kruidenmengsel. Interessante wisselwerking tussen fruit, zout en tannine. Een lange afdronk maakt het geheel compleet. Deze Symphonia Rosso kan zich gemakkelijk meten met de beste Bordeauxs en moet zeker niet onderdoen.
De druiven voor Escudo Rojo Syrah groeien op de mooiste plekjes in wijngebied Maipo Valley, een van de mooiste wijngebieden van Chili. Na een handmatige oogst worden de Syrah druiven vergist. De manier van vergisten en wijn maken, is bijna hetzelfde zoals Baron Philippe de Rothschild het ooit deed in Bordeaux. De wijn wordt zes tot acht maanden gerijpt in…
De Rioja druif vond zijn thuis in Olivedale met zijn unieke Mediterrane zomers en koelere nachten. Heeft 18 maanden gerijpt in Franse eiken vaten voor een superieure structuur. Aroma's van heerlijke zachte kruiden, aangebrande marshmallow en vanille, deze Tempranillo raden wij aan met rijke maaltijden met rood vlees. Topper!
Terre More wordt voornamelijk geproduceerd van Cabernet Sauvignon-druiven en kleine toevoegingen van Cabernet Franc-, Merlot- en Syrah-druiven, die alleen met de hand worden geoogst. Fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij gecontroleerde temperatuur. Na malolactische gisting rijpt de wijn 12 maanden in gebruikte houten vaten, voordat hij wordt gebotteld. Deze Toscaanse topper heeft een intense en schitterende robijnrode kleur. De…
Deze krachtige gin, met de voornaam van de meester-distillateur op het etiket wordt op ambachtelijke wijze en met veel passie gedistilleerd. De neus is overduidelijk jeneverbes. In de mond ontploft een krachtig pallet aroma’s. De gagel geeft een intense afdronk en de rozemarijn en bergthee zorgen voor zoete accenten. De kardemom en bergamot geven dan weer de fruitige toets.
Deze Touriga Nacional, de trots onder de rode wijnen uit Portugal wordt gekenmerkt door scherpe bloemige notities in de neus en complexe bessensmaken. De wijn biedt een stevig karakter met veel diepgang, met een interessante frisheid. Je waant je in de Douro vallei door de intense en levendige afdronk. Een waar genoegen om deze trots nu al te drinken maar…
De druiven worden van de stelen gescheiden en nadien zacht geperst. Tijdens de maceratie en de gisting daalt de mosttemperatatuur gedurende 12 uur tot 4°C om te decanteren. Gisting begint bij een gecontroleerde temperatuur van ongeveer 16°C in RVS tanks. Deze Vermentino heeft een strogele kleur met subtiele groene accenten. Het bouquet is intens met delicate tonen van citrus en…
De Cameo Vermouth nr. 11 (Spaanse wijn versterkt met op alcohol gemacereerde kruiden), wordt op ambachtelijke wijze en met enorm veel passie gemaakt bij Sterkstokers in de Antwerpse Kempen door meester distilleerder Thomas. We gebruikten onder andere sinas, tormentil (een plant uit de rozenfamilie), kruidnagel en bergalsem en andere bijzondere kruiden. Ervaar de passie van puur vakmanschap.
Deze mooie elegante blend van Spätburgunder, Cabernet Dorsa en Dornfelder ligt mooi in de mond en heeft een prachtige afdronk, deze blend is gerijpt op Amerikaanse eiken houten vaten met als resultaat een mooi bouquet van rood fruit en cassis.
Deze Duitse kwaliteitswijn is geteeld en geplukt op biologische wijze en daarom ook geschikt voor veganisten. De druiven zijn gefermenteerd in roestvrije tanks om zo de typische fruitige geur en smaak te behouden. Deze Rosé vormt met prachtige zomerse avonden een ideaal paar.
Deze Weissburgunder Exclusiv heeft een fris en fruitig boeket met subtiele notenaroma's. Sterk en evenwichtig in de mond. Deze topper heeft ook 3 maanden mogen rijpen op gebruikte Barrique vaten, hierdoor evenwichtige vanille smaken in de mond en neus.
Deze Finest Blend Whisky heeft een alcoholpercentage van 40 %. Het is een speciale Belgische Blend gerijpt op geselecteerde eikenhouten vaten. De Wild Weasel Whisky wordt zorgvuldig geblend met een mooie Whisky van Distillerie Radermacher. Dit geeft deze Wild Weasel Finest Blend een uniek en robuust karakter. Pure verwennerij in het glas!
Een hele mooie fles, schitterende vormgeving gecreëerd door de eigenares en een fantastische inhoud, de perfecte combinatie. Deze topper komt ook nog in een mooie doos en zal in beperkte hoeveelheid beschikbaar zijn. Wild Weasel produceert deze whisky met zelf opgepompt water en stookt zelf de alcohol. De 6-jarige whisky heeft een mooi fruitig smaakpatroon met lichte kruiden op de…
Deze Whisky komt uit één vat dat gedurende drie jaar in onze kelder heeft liggen rijpen. De Wild Weasel Single Malt heeft een uitzonderlijk mooie neus en gebalanceerde zachtheid. Fruitige aroma’s met noten, karamel, toetsen van eik geven deze Whisky een mooie afdronk.
De winterkoffie wordt bereid uit een koffiemengsel op basis van jenever, is licht gezoet, en heeft een alcoholgehalte van 18% vol. Een lekkere opwarmer voor koude dagen!!
Deze schuimwijn uit ‘Vlaamse Velden’, gemaakt volgens de Methode Traditionnelle is bijzonder fruitig en fris. Gestoofde appeltjes en citrus smaken domineren in uw glas. Een elegante nadronk met toetsen van noten, meer bepaald amandelen. Gemaakt met de drie traditionele druiven uit de Champagne streek maar dan met een West-Vlaamse toets. De 9 gr suikerdosering maakt een perfecte balans tussen zoet…
Dit prachtexemplaar van de Zweigelt druif blinkt uit door aroma’s van rood fruit onderbouwd met fijne zuren en tannines. Een verrassende rode wijn die voor een explosie van rijpe krieken zorgt met een kruidige toetsen.