Degustatie aan huis is een aangename, sfeervolle en leuke manier om wijnen te proeven en te leren kennen, samen met vrienden, collega’s  en kennissen.
De prijs bedraagt 15€ per persoon en duurt ongeveer 2,5u. Er worden  geen verborgen of extra kosten aangerekend zodat u op voorhand weet hoeveel deze prachtige en leerrijke avond u zal kosten.

Enkel bij een verre verplaatsing rekenen we een verplaatsingsvergoeding aan.

Samen kiezen wij op voorhand het assortiment dat u wil proeven, met een maximum van 8 verschillende wijnen. U kan eender welke combinatie maken.

U zorgt voor minimum 6 tot maximum 10 personen. De rest laat u maar over aan het deskundig team van Vossovino.  Wij zorgen ook voor de glazen, spuwemmers, brood of stokbrood. Tijdens het nuttigen van de wijnen geven wij de nodige uitleg over de wijnen, hun domeinen,  de wijnstreken, …. en bezorgen jullie een smaakvolle en aangename tijd. 

Na de degustatie kunnen jullie wijnen bestellen aan zeer aantrekkelijke prijzen. De bestelde wijnen worden gratis geleverd op het adres van de degustatie, dit voor alle deelnemers. De gastheer/gastvrouw zorgt voor de verdere verdeling. 

Als dank voor de gastvrijheid krijgt de gastheer/gastvrouw een leuk en tof geschenk van het Vossovino team.

Bij interesse of behoefte aan meer informatie: vossovino.kitty@gmail.com of telefonisch via  0470 60 32 12

Hopelijk tot gauw en we wensen jullie al veel proefplezier toe, 

Het Vossovino team,

Dirk en Kitty